Im Rashika. Seventeen and awesome. Directioner. only believe in Allah.



Friday, December 31, 2010

HAPPY NEW YEAR :)



Hello :)
hmm , berapa jam jak lagi dah ambang TAHUN BARU .
sedih rasa nya maw tgalkan 2010 , its really memorable :)
Apa pun , we must go on , look forward , past is past ^^v btw , before kta tggalkn 2010 nee ,
Sa maw mntak maaf sama suma org yg sa sudah kasi sakit hati , whaa ~ fyi , x prnah bha beniat maw hurted u all , tp as ppl said , nobody's perfect , so x maw pun tp TANPA DISEDARI buat jugak , i hope 2011 will be a better year for me :) hmm , f4 ody nex year , TABAH jak laa ~
Last nyte , we settle everything , haha , its only misunderstanding && mgsa KEMARAHAN .
dah la , FORGET IT :) dlm frenship mmg salu ada slh fhm , tp tuhh la kan , namanya BFF , x kan lama punya GADUH ~ Sa syg suma kamuu taww <3 suma BFF sa , rindu sgt ma kamu sumaa :) Oh yea , before abis 2010 ne , maw ckp jugak im happy wif NOTTY-HOLICS gang ! gila2 bha suma ne :D Girls ! i miss you all DAMN BADLY ne ~

usher sherry :)

meen lumpy :)
Myy kitty :)
Bell bayylyy :) 
Mirr chicken dance :) 
wull wally :)


wee , ne la kami suma yang agak gila otak nya ^^v , aku syg taw sama durg ne , sbnrnya kami suma ne classmate :) kami syg each other , itu yg pling pnting . gaduh ? selalu ehh ^^v gaduh-gaduh SAYANG !
hehe :D ok laa , done wif this post , nnti post yg len plak k ? :)

LOVE YAA KAMUU !