Im Rashika. Seventeen and awesome. Directioner. only believe in Allah.



Monday, March 12, 2012

Dalam hati siapa tahu kan :)

PEREMPUAN :)


Aku hanya perempuan biasa di mata kau , perempuan yang kasar , suka ketawa , tapi dalam hati siapa tahu kan :') Aku teringin sangat disayangi , aku teringin sangat nak ada orang special dalam hidup aku , aku teringin sangat nak ada orang wish morning everyday , wish goodnight before tidur . k itu sweet , and sumpah craving for that :') Tapi apa kan daya , ini bukan masanya . Entah bilalah masa tu akan sampai kan. Entah siapalah agaknya lelaki itu . Ya dulu aku pun pernah cinta2 juga . tapi ya la kan , tak sampai umur lagi nak fikir benda tu sebenarnya , and Alhamdulillah , no im single :) Malas lah fikir semua tu , wasting time gila -.- Dahla kena control sana sini , sebelum couple cakap terima seadanya lepas couple , fuhhh , keluar semua kritikan dia . Apa punya lelaki lah macam tu -.- GODAIIII. aku tak maksud kan siapa siapa . its UMUM. jealous tengok couple sweet sana sini , dekat twitter lah espcially , aku siap solve problem couple gaduh lagi :P padahal sendiri single. HAHAHA. tapi biarlah kan , orang nak couple lantaklah kamu situ :) bukan aku cakap aku tak mau couple k ? im not that perfect to say that thing. i want yes i want . tapi belum sampai masanya lagi. Aku tak cakap orang tu takda , even sekarang pun aku dah ada sayang someone tu , exactly macam aku sayang boyfriend aku , tapi kami no heart feeling masih pun , terutama dia :) dia layan aku macam kawan rapat yang biasa ja . Aku pun buat apa nak bagi tau dia hal sebenar , watlek watpeace sudeii :D aku sayang dia ,a ku tak mau dia pergi dari aku , so i better choose dont tell him. aku suka kawan dengan dia , aku dah cukup happy macam ni . Kalau dia tinggalkan aku , lupakan aku ka satu hari nanti tak lah sedih sangat kan , sebab KAWAN JEEEEEEEE PON ^^ no need touching touching sangat lah kan. so , i choose to be friend :D


YA ALLAH , MAAFKAN HATI HAWAKU YANG LEMAH  INI KERNA SELALU SAJA MENYAYANGI HAMBAMU YANG BERGELAR LELAKI :')